ANTON VANDERVELDEN

Tuinaanleg en onderhoud, een unieke tuin voor iedere tuinwens en ieder budget

Anton Vandervelden: Tuinaanleg & onderhoud aan de Kolisstraat in Meeuwen-Gruitrode is uw betrouwbare specialist voor particuliere tuinen en bedrijfstuinen. Wij laten u optimaal genieten van het buitenleven. Anton Vandervelden en zijn medewerkers nemen alle zorgen uit handen op het gebied van:

ONTWERP

Een mooie tuin start met een goed tuinontwerp. Wij delen graag onze ervaring met onze klanten om ook u uw droomtuin te schenken.

AANLEG

Grondwerken, terrassen, verlichting of afsluitingen; het zijn maar enkele van de dingen waar wij u graag bij verder helpen.

ONDERHOUD

Het onderhouden van tuinen is een vak op zich. Voor alle facetten van tuinonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

FAMILIEBEDRIJF

Ervaar de voordelen van een familiebedrijf

EEN HECHT TEAM

Een hecht team van vaste, betrokken medewerkers
We werken met een hecht team van vijf vaste gemotiveerde medewerkers, indien nodig kunnen we vertrouwen op de inzet van extra medewerkers. Teamwork is vanzelfsprekend: Er is een duidelijke taakverdeling en samen zorgen we ervoor dat iedere opdracht soepel wordt afgerond, met respect voor de afgesproken planning.

ANTON WERKT MEE

Anton Vandervelden werkt zelf mee bij de uitvoering
Sinds de oprichting in 1995 is Anton Vandervelden nog steeds dagelijks aanwezig in de tuinen. “Dat is een duidelijke keuze. Bij een mooie tuin draait het om de details. Vanachter het bureau mis je te veel informatie om alles nauwgezet op te volgen. Samen houden we ons scherp zodat we de Vandervelden-kwaliteit garanderen.”

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Eén duidelijk aanspreekpunt
Hebt u vragen? Zaakvoerder Anton Vandervelden is gemakkelijk bereikbaar. Persoonlijk contact is sowieso belangrijk. Alle tuinwensen worden vooraf duidelijk besproken en er volgt altijd een uitgebreide toelichting bij de uiteindelijke offerte.

Jong en dynamisch

Anton Vandervelden Tuinaanleg & onderhoud is altijd in beweging

Anton Vandervelden volgt de nieuwste tuintrends en ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld bestrating, afscheidingen en beregeningsinstallaties. Maar we blijven altijd kritisch. Kwaliteit speelt altijd een doorslaggevende rol.
We investeren voortdurend om u nog beter te kunnen helpen. Zo is in 2013 een nieuwe bedrijfshal afgerond: Voordelen? We hebben veel tuinmaterialen op voorraad, ze zijn snel beschikbaar voor iedere tuinproject.

Erkend plaatser Stone&Style

Na een succesvolle deelname aan de Stone & Style workshop, werd Anton Vandervelden door Ebema NV opgenomen in de lijst Erkend Plaatser.

WINNAAR

Limburgse Tuinaannemer 2013-2014

De Verenigde Bloemen- en Tuinaanleggers van Limburg (VBLT) kiezen jaarlijks enkele laureaten die zich manifesteren als ‘echte ambassadeurs van hun beroep’. In 2013-2014 viel Anton Vandervelden in de prijzen voor een binnentuin van een appartementencomplex in Genk. De jury had veel lof voor deze ‘Rustgevende oase temidden van een bruisende stad’.

TOP