WELKE TUIN PAST BIJ U?

We vertalen uw tuinwensen in een persoonlijk tuinontwerp

Een tuinontwerp van Anton Vandervelden Tuinaanleg & onderhoud vormt de onmisbare basis voor een mooie tuin. En iedereen stelt andere eisen aan een tuin. Het ideale tuinplan? Dat is daarom een ontwerp dat aansluit bij uw wensen en ideeën. Wij helpen u graag bij de eerste stappen naar uw droomtuin.


Uw ideale tuinontwerp in drie stappen:

Anton Vandervelden staat voor unieke tuinen die passen bij de persoonlijkheid van de toekomstige eigenaar. We volgen geen vastomlijnd groen stramien: iedere tuin is uniek en daarbij vormen we de volgende drie stappen.

01

Stap 1: inventarisatie van uw tuinwensen en het beschikbare budget

Alleen als precies duidelijk is wat uw wensen zijn, ontstaat een tuin waarover u helemaal tevreden bent. In een uitvoerig gesprek worden daarom de wensen van de klant geïnventariseerd.

Een checklist met duidelijke aandachtspunten vormt hierbij een handig hulpmiddel.
Wilt u veel kleur in uw tuin? Wenst u speeltuigen in uw tuin? Wilt u vaste verlichting? En wilt u zithoekjes, paden en terrassen? Ook informatie over uw type woning en de omgeving komen aan bod. Een tuinontwerp behoort immers naadloos bij uw huis en omgeving aan te sluiten.
02

Stap 2: tuinarchitect vertaalt uw wensen in een persoonlijk tuinontwerp

Vervolgens gaat onze tuinarchitect aan de slag om uw wensen om te zetten in een overzichtelijk tuinplan. Hebt u zelf een favoriete tuinarchitect gevonden? Dan werken we uiteraard graag samen met uw eigen tuinarchitect.

Het tuinontwerp omvat onder andere:
• Duidelijke tekening van het tuinplan
• verlichtingsplan
• beregeningsplan
03

Stap 3: uiteindelijke offerte en duidelijke toelichting

Als u het eens bent met het plan, volgt een duidelijke offerte met duidelijke toelichting over het plan en de werkwijze. Door alles nog eens uitgebreid door te nemen, voorkom je eventuele problemen achteraf.

Wilt u ook een persoonlijk tuinontwerp?
Vul direct de checklist in, en maak een vrijblijvende afspraak.
TOP