TUINONDERHOUD OP MAAT

Anton Vandervelden houdt uw tuin in een optimale conditie

Tuinen van Anton Vandervelden Tuinaanleg & onderhoud zijn natuurlijk onderhoudsvriendelijk. Toch is regelmatig tuinonderhoud onmisbaar als u lekker lang wilt genieten van uw tuin. Als u ons inschakelt bent u verzekerd van de gepaste ingrepen op het juiste moment.

ONDERHOUDSTEAM

Het gemak van een vast onderhoudsteam

De onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd door een vast team. Er komen dus altijd bekende personen bij u thuis. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Bovendien kennen zij u tuin van binnenuit, waardoor precies duidelijk is welke tuinwerkzaamheden nodig zijn. Uiteraard gebeurt alles volgens afspraak. En bij vragen kunt u terecht bij een aanspreekpunt.

ONDERHOUD DAT PAST BIJ UW TUIN

Kies het onderhoud dat past bij uw tuin

Een tuin kunt u vergelijken met een auto. Die rijdt ook beter en langer als u hem regelmatig een onderhoudsbeurt geeft. Maar niet iedereen maakt evenveel kilometers. En ook de rijstijl verschilt. Daarom maken we een tuinonderhoudsplan op maat: u kiest de verschillende onderhoudsvormen en tijdstippen.

ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN

De volgende onderhoudswerkzaamheden zijn mogelijk:

  • Gazononderhoud: laat uw gazon regelmatig verticuteren en bemesten.
  • Voorjaarsbeurt: met onder andere veel aandacht voor het snoeien van planten, bomen, struiken, het knippen van hagen en een juiste bemesting.
  • Periodiek onderhoud: gras maaien, onkruid verwijderen enzovoort
  • Najaarsbeurt: vooruitzien is belangrijk in de tuin, een najaarsbeurt zorgt voor een mooiere tuin in het voorjaar, denk aan het snoeien van vaste planten, het terugknippen van rozen en de bemesting van uw gazon.
  • Snoeibeurt: voor een gezonde levensduur van bijzondere bomen.
  • Bomen vellen: maak plaats voor nieuwe bomen en planten.
  • Onderhoud van sierbestrating en terrassen: bijvoorbeeld het verwijderen van groene aanslag.
  • Schoonmaakbeurt voor klinkers met speciale schrobmachine.
  • Technisch onderhoud van uw beregeningsinstallatie, inclusief vijverpompen, programmeerklokken en tuinsproeiers.

Fytolicentie

Anton Vandervelden Tuinaanleg en onderhoud heeft een licentie voor het professioneel en duurzaam gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.

fytolicentie

Voor het gebruik van professionele gewasbeschermingsmiddelen is een fytolicentie verplicht. Wij hebben het vereiste registratienummer, waardoor we bewijzen dat we milieubewust omgaan met de toepassing en de opslag van deze bestrijdingsmiddelen.

TOP